© 2019 ovo.ua
Запечена цвітна капуста
Ситуація, коли хочеться їсти, а в холодильнику є лише цвітна капуста — тепер має рішення. Готуйте капусту просто й смачно за нашим новим рецептом!
Інгредієнти
4 порції
250 г
1 ст. л.
італійська приправа
до смаку
сіль і перець
1 велика
2 зубчики
250 г
моцарела
оливкова олія
до смаку
свіжий чебрець
до смаку
Збризкуємо деко олією, викладаємо на нього скибочки цвітної капусти. Змащуємо кожну скибочку оливковою олією, солимо, перчимо, посипаємо приправами.
Запікаємо 20–25 хвилин в розігрітій до 200 °C духовці до золотисто-коричневого кольору, перевернувши один раз під час запікання.
Обсмажуємо гриби в сковороді з однією чайною ложкою оливкової олії на середньому вогні протягом 5–6 хвилин.
Поки капуста запікається, у мисці змішуємо нарізані гриби, подрібнений часник, щіпку солі й перцю.
Коли капуста готова, посипаємо її сиром, а зверху викладаємо гриби. Запікаємо ще 2–3 хвилини, поки сир не розплавиться.
Бачите, як просто? Так само просто, як замовити красиві та смачні овочі на сайті OVO й вже за годину готувати з них обід або вечерю.