Равіолі з цукіні

Ці равіолі точно італійці, бо всередині — рикота, моцарела й пармезан. Сирну феєрію доповнюють ніжний цукіні, солодкі чері та духмяний базилік. Здається, ідеальна страва для дольче віта знайдена. Нумо готувати її разом!

Інгредієнти
2 порції
рикота
250 г
2 зубчики
100 г
томатна паста
2 шт.
150 г
моцарела
пармезан
50 г
до смаку
100 г
сіль, перець, приправи
оливкова олія
Ріжемо цукіні на слайси й викладаємо на серветку, щоб прибрати зайву вологу. Солимо та залишаємо на 10 хвилин.
Розігріваємо сковорідку з оливковою олією, кидаємо нарізаний шпинат. Трохи тушкуємо й додаємо подрібнений часник. Перемішуємо, знімаємо з вогню.
До шпинату додаємо рикоту, пармезан і свіжий базилік. Солимо, перчимо, перемішуємо до однорідності.
Викладаємо цукіні як на фото. Загортаємо начинку в тісто й відправляємо на деко, залите томатною пастою.
Зверху викладаємо помідори чері й потерту моцарелу. Випікаємо при температурі 200–220℃ 15–20 хвилин. Подаємо з гілочками свіжого базиліку та насолоджуємося смаком!
Сподобався рецепт? Нумо замовляти свіжі й смачні інгредієнти на нашому сайті. У зоні швидкої доставки отримаєте їх вже за годину.