Салат із кавуном та фетою
Якось зустрілися на одній тарілці солодкий кавун, солона фета, свіжа м’ята й кислинка лимона. Вийшов салат, що готували на всіх кухнях країни та любили за оригінальний смак. Щоб повторити цю гастроказку, читайте рецепт і готуйте разом із нами!
Інгредієнти
2 порції
40 г
до смаку
оливкова олія
до смаку
5-6 шт
1 гілочка
чорний перець
Зрізаємо з кавуна шкірку й очищуємо м'якуш від насіння. Нарізаємо кавун кубиками або невеликими шматочками.
Фету нарізаємо кубиками або кришимо виделкою. М'яту ріжемо дуже дрібно, кілька листочків відкладаємо для декору.

У мисці змішуємо кавун і фету, заправляємо оливковою олією, свіжомеленим чорним перцем і лимонним соком. Подаємо з листочками м'яти.
Не смак, а вибух! Щоб дивувати домашніх і гостей, замовляйте свіженькі кавун, м’яту та лимон у нас. І чекайте інгредієнти салату вже за годину в зоні швидкої доставки.