Готуємо запечений батат з нутом і гуакамоле
Ситний обід чи оригінальну закуску замовляли? Вона вже тут — у новому рецепті від OVO!
Інгредієнти
Оливкова олія
1 ст. л.
2 порції
до смаку
Сіль і перець
Маринований нут
350 г
Розігріваємо духовку до 200 ℃. Миємо батат і розрізаємо навпіл, але не до кінця. Викладаємо на деко з фольгою, змастивши оливковою олією. Запікаємо приблизно 20-30 хвилин до золотистого кольору.
Далі робимо гуакамоле. У мисці змішуємо нарізаний шматочками авокадо, подрібнений часник, сік лимона й оливкову олію. Ретельно змішуємо до однорідності, солимо та перчимо на свій смак.

Заправляємо батат гуакамоле і нутом, подаємо та смакуємо!
Хоча в цій страві лише овочі, вона доволі поживна. Усі інгредієнти містять багато клітковини, що чудово насичує й підтримує відчуття ситості. Також вона допомагає запобігти захворюванням серцево-судинної системи та ШКТ.
Смак і користь на одній тарілці — ну хіба не супер? Замовляйте інгредієнти для приготування в розділі Овочі та готуйте разом із нами!