© 2019 ovo.ua
Салат з помідорами, прошуто та нектарином
Італію нам на тарілку! Знайшли рецепт салату, який здивує найпримхливіших гурманів. У головних ролях: хрумкий салат ромен, солодкі помідори, ніжне прошуто та ароматний нектарин. М-м-м!
Інгредієнти
бальзамічний оцет
2 порції
200 г
150 г
прошуто
до смаку
5-6 шт
1 шт
1 шт
У миску невеликими шматочками рвемо салат і прошуто.

Нарізаємо нектарин та помідори невеликими скибочками й додаємо разом із моцарелою до салату.
Змішуємо все, заправивши бальзамічним оцтом та оливковою олією, солимо й перчимо.

Краса! Щоб відтворити таку картину на своїй кухні, замовляйте свіжі зелень, фрукти та овочі на нашому сайті. У зоні швидкої доставки привеземо їх лише за годину.