© 2019 ovo.ua
Салат з молодої картоплі
Eнергетична цінність на порцію (100 г)
20 хвилин
10 г
Вуглеводи
19 г
Білки
26 г
Жири
365 ккал
Калорійність
Інгредієнти
4 порції
30-50 г
Салат маш
100 мл
Оливкова олія
2 ч.л.
Яблучний оцет
Часник
1 зубчик
Сіль/перець
на смак
Інструкція приготування
1. Відварюємо картоплю до готовності. Даємо їх охолонути, поки ми будемо займатися іншими інгредієнтами
2. Нарізаємо Черрі навпіл, складаємо у салатницю до салату маш. Відправляємо очищений молодий горошок до помідорок
3. Переходимо до заправки: блендеруємо базилік з іншими інгредієнтами для заправки.
4. Додаємо до салатниці картопельку, заправку, ретельно все перемішуємо.
5. Тверду фету нарізати гострим ножем на прямокутні скибочки товщиною в 1 см. Щоб сир не лип до леза, ніж можна попередньо занурити в теплу воду.
7. Злегка посолити салат і посипати сушеним орегано. Зверху ще раз скропити оливковою олією і подавати негайно, поки овочі не пустили сік.