Запечені перці з буратою
Коли треба просто і смачно, на допомогу приходить рецепт запечених перців із буратою. Запрошуємо вас у фан-клуб цієї страви, бо тут зібрано все, що ми так любимо: соковиті овочі та ніжний-преніжний сир.
Інгредієнти
2 порції
Сир бурата
1 шт.
зубчик
до смаку
Перець
4 шт.
Вершкове масло
до смаку
до смаку
до смаку
Бальзамічний оцет
Розігріваємо духовку до 200 ​​℃ у режимі гриль. Ріжемо перці на 3 частини, видаляючи серцевину. Змащуємо їх оливковою олією, посипаємо сіллю і перцем. Запікаємо з обох боків, поки перці не стануть м'якими та підрум'яняться.
Нагріваємо сковорідку на середньому вогні та додаємо вершкового масла. Кидаємо туди шматочки хліба з дрібкою солі та перцю. Готуємо приблизно 5–6 хвилин до золотистого кольору, часто помішуючи.
Для заправки у мисці змішуємо оцет, оливкову олію, часник, дрібку солі, та червоного перцю.
Викладаємо запечений перець на тарілку та поливаємо заправкою. Розриваємо клубок бурати й кладемо поверх перцю. Поливаємо заправкою, посипаємо хлібом і подаємо зі свіжим розмарином.
Здається, аромати можна відчути через екран! Щоб не тільки уявляти, а й куштувати — замовляйте свіжі інгредієнти на сайті OVO та готуйте разом із нами.