© 2019 ovo.ua
А на десерт — груші
Святкуємо розпал сезону груш цікавим рецептом. Готуємо їх карамелізованими із сиром рикота! Смакуємо з чаєм, вином та в хорошій компанії.
Інгредієнти
4 порції
Вода
300 мл
1 ст. л.
кукурудзяний крохмаль
на смак
Коричневий цукор
350 г
Сир рикота
на смак
Готуємо сироп з цукру, води й кукурудзяного крохмалю. Нагріваємо воду, не доводячи до кипіння. Додаємо цукор. Після того як він розчинитися, додаємо кукурудзяний крохмаль. Перемішуємо до загустіння. Виливаємо сироп на деко.
Очищаємо груші від шкірки й серцевини та кладемо їх у форму для запікання.
Імбир нарізаємо дрібними шматочками та додаємо до груш. Випікаємо, поки груші не стануть м'якими, постійно перевертаючи. Додаємо сир і посипаємо горіхами.
Заправляємо батат гуакамоле і нутом, подаємо та смакуємо!
О-ля-ля, яка краса в нас вийшла! Захотілося повторити? Замовляйте інгредієнти на сайті OVO та готуйте груші за нашим рецептом.О-ля-ля, яка краса в нас вийшла! Захотілося повторити? Замовляйте інгредієнти на сайті OVO та готуйте груші за нашим рецептом.