Спагеті з грибами
Хіба є страва універсальніша та легша, ніж спагеті з грибочками? Вирішили нагадати простий рецепт, який рятує, коли порожні й холодильник, і живіт.
Інгредієнти
6 порцій
300 г
до смаку
рослинна олія
до смаку
сіль і перець
200 г
150 г
250 мл
вершки (10–15% жирності)
Цибулю з грибами очищаємо та нарізаємо невеликими скибочками. Розігріваємо олію на сковорідці. Обсмажуємо цибулю близько трьох хвилин, потім додаємо гриби.
Смажимо печериці близько 10 хвилин, солимо та перчимо на свій смак. Заливаємо вершками, доводимо до кипіння й знімаємо з вогню.
Варимо спагеті до готовності. Викладаємо їх на тарілку, поливаючи соусом з грибами. Подаємо з улюбленою зеленню.
Королівські печериці для королівського обіду чекають на вас тут. Вони більші за звичайні, а ще мають насиченіший смак і яскравий грибний аромат.