Шарлотка з грушами
Хвилі ностальгії за дитинством у бабусі віднесли нас до рецепта шарлотки з грушами. Її аромат і рум’яні боки зроблять будь-які ранки затишними. Перевірено командою OVO!
Інгредієнти
4 порції
3 шт.
180 г
цукор
дрібка
сіль
300 г
130 г
Груші миємо, витираємо насухо. З кожної груші вирізаємо серцевину. Нарізаємо груші напівкружечками.
Переходимо до тіста. У миску розбиваємо яйця, сипимо цукор і сіль. Збиваємо блендером протягом трьох хвилин на високій швидкості. Далі просіваємо туди борошно й акуратно перемішуємо лопаткою, щоб тісто залишалося повітряним.
На дно, застелене пергаментним папером, викладаємо груші, зверху заливаємо тістом і розрівнюємо.
Випікаємо близько 30 хвилин у духовці, розігрітій до 180 °C. Дістаємо з форми та посипаємо цукровою пудрою.