© 2019 ovo.ua
Томати запечені з камамбером
Найкращий друг прохолодного білого у келиху — запечений камамбер з томатами та хлібчиком «Прюно». Приготування цієї закуски не займе багато часу, але точно подарує багато задоволення.
Інгредієнти
4 порції
Камамбер
400 г
30-50 г
Цукор
на смак
Сіль, перець
350 г
1 шт.
Добре солимо й перчимо, посипаємо помідори цукром, потім скроплюємо оливковою олією та невеликою кількістю лимонного соку.
Розігріваємо духовку до 180 ℃. Викладаємо помідори чері й розрізаний сир камамбер на деко разом із часником та чебрецем.
Випікаємо 45 хвилин, поки помідори не стануть м'якими. Дістаємо з духовки й подаємо з хлібом «Прюно».
Рум’яні помідори чері ви знайдете в розділі Овочі, духмяний чебрець — у Зелені, а хліб «Прюно» з хрусткою скоринкою можна замовити в Бакаліїм. Вибирайте смачне, чекайте на інгредієнти лише годинку та починайте готувати разом із нами!