Подрібнюємо броколі в блендері до крихти та кладемо в мікрохвильовку на 1 хвилину.
У мисці змішуємо броколі, 100 грамів моцарели, пармезан, яйце, часник та улюблені приправи (ми використовували орегано).
Перекладаємо суміш на деко, розподіляючи по всій поверхні. Випікаємо 20 хвилин у розігрітій до 250 градусів духовці — має утворитися золотиста скоринка.
Дістаємо та посипаємо зверху 50 грамами моцарели та випікаємо ще 5 хвилин, щоб весь сир розплавився.
Прикрашаємо петрушкою, нарізаємо і подаємо з улюбленим соусом.
Не закохатись у цю страву неможливо, як і у новинки нанашому сайті. Заходьте, обирайте та замовляйте, а ми обіцяємо доставити у будь-яку точку Києва та передмістя.