Аво-ялинка
Раз, два, три — ялинонько, гори! А якщо не знаєш чим запалювати, пропонуємо зробити це авокадо з пітою та болгарським перчиком. І гарно, і смачно, і так по-святковому.
Інгредієнти
3 порції
1 шт.
2 пучки
до смаку
сіль, перець, приправи
піта
3 шт.
100 г
хлібні палички
1 шт.
соєвий соус
2 ст. ложки
1 шт.
вершковий сир
150 г
Готуємо гуакамоле: авокадо нарізаємо маленькими шматочками та ретельно змішуємо, додаємо кінзу, лайм, соєвий соус та приправи.
Піту нарізаємо трикутниками та робимо надріз знизу. Хлібні палички ділимо навпіл. Болгарський перець подрібнюємо маленькими кубиками.
Збираємо нашу ялинку: хлібні палички встромляємо у піту, змащуємо її сиром, зверху гуакамоле та прикрашаємо перчиком.
Свіженькі продукти для новорічних страв уже готові виїжджати до тебе. Замовляй їх на ovo.ua