© 2019 ovo.ua
Тертий пиріг з яблуками
Хотіли знайти тих, хто не любить тертого пирога. Але не знайшли. Бо як не любити пісочне тісто з ароматними яблучками в кориці? Найкращий десерт дитинства в простому рецепті вже тут. Нумо готувати!

Інгредієнти
4 порції
1 шт.
260 г
борошно
3 ч. л.
кориця з цукром
вершкове масло
150 г
150 г
цукор
М'яке вершкове масло з цукром збиваємо до однорідності. Додаємо яйце й розпушувач, знову збиваємо.
Додаємо борошно й руками замішуємо тісто. Ділимо на дві нерівні частини, меншу кладемо в морозилку на 30–40 хвилин.
Більшу частину тіста викладаємо на дно форми. Яблука очищаємо від шкірки й серцевини, натираємо на грубій тертці.

Перекладаємо яблука у форму. Посипаємо корицею та цукром, після чого натираємо другу частину тіста на грубій тертці. Випікаємо пиріг в духовці при температурі 170 ℃ 35–40 хвилин. Подаємо з кулькою морозива.


Стиглі солодкі яблука для пирога вже чекають на вас у розділі Фрукти. У зоні швидкої доставки вони приїдуть за годину.