Хотіли знайти тих, хто не любить тертого пирога. Але не знайшли. Бо як не любити пісочне тісто з ароматними яблучками в кориці? Найкращий десерт дитинства в простому рецепті вже тут. Нумо готувати!
М'яке вершкове масло з цукром збиваємо до однорідності. Додаємо яйце й розпушувач, знову збиваємо.
Додаємо борошно й руками замішуємо тісто. Ділимо на дві нерівні частини, меншу кладемо в морозилку на 30–40 хвилин.
Більшу частину тіста викладаємо на дно форми. Яблука очищаємо від шкірки й серцевини, натираємо на грубій тертці.
Перекладаємо яблука у форму. Посипаємо корицею та цукром, після чого натираємо другу частину тіста на грубій тертці. Випікаємо пиріг в духовці при температурі 170 ℃ 35–40 хвилин. Подаємо з кулькою морозива.
Стиглі солодкі яблука для пирога вже чекають на вас у розділі Фрукти. У зоні швидкої доставки вони приїдуть за годину.