Термінові новини! До нас із Карпат приїхали духмяні лисички. Цих помаранчевих малюків хочеться готувати одразу. Ми вже спробували їх із картоплею в сметані. І вам дуже радимо!
У лисичках міститься велика кількість вітамінів і мінералів: D2 (ергокальциферол), А, В1, РР, мідь, цинк. А ще вони не бувають червивими. Адже в м’якоті цих грибів міститься хіноманоза, якої бояться паразити.
Миємо й очищуємо лисички, цибулю та картоплю. Смажимо гриби на рослинній олії, а під час випаровування рідини додаємо солі. Щойно лисички починають пострілювати, знімаємо з вогню.
Нарізаємо цибулю та моркву і смажимо їх на середньому вогні до напівготовності. Картоплю ріжемо на невеликі кубики.
У каструлю кладемо картоплю, далі цибулю та моркву, а потім лисички. Так повторюємо декілька шарів. Заливаємо все сметаною й водою, ставимо готуватися приблизно на пів години.
Замовляйте свіжі та гарні лисички в розділі Овочі. І смакуйте цю просту, але дуже смачну страву разом із нами!